Lessen Merengue

Waar en wanneer?

Momenteel zit deze cursus niet in onze lessenreeks. Op aanvraag is het mogelijk om deze cursus te organiseren, dit vanaf minimum 5 koppels.

Tijdens de initiatie les wordt er kennisgemaakt met Merengue en verder wordt dit in reeks 1 tijdens de oefenavond voor iedereen als les gegeven.

Prijs

70€ voor 11 lessen (initiatie les inbegrepen)

Bij inschrijving tijdens de initiatie les en eerste les, 10€ korting per persoon (=60€ voor 11 lessen + welkomstgeschenk).

Hiervoor mag je de cursus zelfs op 2 locaties volgen!

Volg je verschillende cursussen bij SalsaFun gedurende dezelfde reeks (bv. Salsa beginners en Bachata beginners gedurende de reeks sept-dec), dan gelden onderstaande prijzen :

  • 2 cursussen : 100€,

bij inschrijving tijdens initiatie les of 1ste les : 90€

  • 3 cursussen : 130€,

bij inschrijving tijdens initiatie les of 1ste les : 120€

NU INSCHRIJVEN!

Wat is merengue?

Merengue is een muziek- en dansstijl die, evenals de Bachata, afkomstig is van de Dominicaanse Republiek. Het tempo ligt hoger dan dat van salsa en de basis-danspas is eenvoudiger.

Typisch voor Merengue is de heupbeweging.

Welk niveau?

Verschillende niveau’s Merengue kunnen gegeven worden, dit van beginners tot gevorderden.

Waarom Salsa Fun?

Allereerst gaat het natuurlijk om de pure passie. Passie voor de verschillende Latin genres van muziek, en natuurlijk ook de verschillende stijlen van dans. Maar bij SalsaFun is het ook zo veel meer. Bij ons gaat het ook om vrienden maken, plezier maken en vooral ook om GENIETEN! Genieten van het dansen, genieten van het groeien ook. Stap voor stap begeleiden wij jou naar een ware “KING OR QUEEN ON THE DANCEFLOOR”. Vervolgens mag je deze skills uitvoerig komen showen op onze speciale thema avonden, die we regelmatig organiseren.

Kortom, wees WELKOM bij de grote en gezellige familie van SALSAFUN!

NU INSCHRIJVEN!